Filmomtaler

Hvis du vil finde flere oplysninger om film i Kerteminde Kino eller andre film, så findes der andre danske steder på nettet end www.kerteminde-kino.dk eller Kino på Facebook, hvor der er oversigt med film og omtaler.

Se også Medirådets anbefalinger til aldersgrænser og ledsagerregler.

Listen med film hjemmesider er i alfabetisk rækkefølge og ikke prioriteret eller specielt knyttet til Kerteminde Kino.

www.danske-biografer.dk Danske Biografer er en brancheforening for alle biografer i Danmark, fra de helt små til store multiplexer. Siden indeholder omtaler og tidlige annonceringer af DVD og film på vej, samt andre biograforienterede nyheder, eksempelvis omkring digitalisering.

www.dfi.dk det danske filminstitut, er mere en bare indforstående smalle film. Har også nye film og fx en børnebio serie som har en del filmforslag for mindre børn. Kan bruges til generelle informationer om film, også udenfor det aktuelle kommercielle udvalg.

www.fafid.dk Foreningen af filmudlejere i Danmark er en faglig orienteret side om filmudlejere og Danske Biografer, men har også en generel oversigt der viser film på vej.

www.ekkofilm.dk Ekko er et magasin om film og medier. Her kan du holde dig ajour om nye film, læse interviews med instruktører og andre filmfolk og komme bag om tidens medietendenser. Artiklerne skrives af forskere, undervisere, filmfolk og journalister. Ekko udkommer fem gange om året. Ekkos hjemmeside er et supplement til det trykte magasin. Her kan du finde udvalgte artikler fra bladet, men hjemmesiden byder også på nyheder, interviews og anmeldelser, som kun kan læses her.

www.filmland.dk startede i Hobro i 1998 som en del af underholdningsportalen www.f-u-n.dk - Familie Underholdning på Nettet. Siden er filmland.dk blevet ombygget af flere omgange og nu opdelt i 2 portaler, én med dvd-anmeldelser og en med biograf-anmeldelser. Indeholder konkurrencer og reklamer, men dog også filmomtaler.

www.filmz.dk Filmz blev lanceret i 2002 og er siden da vokset til Danmarks førende filmsite, der dækker det hele. Filmz er medlem af Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM). Man kan oprette sig som bruger og uddele stjerner samt lave egne oversigter over film. Der er et statistik afsnit, hvor man kan se summarisk opgørelse over brugernes oplysninger.

www.godedanskefilm.dk lever op til titlen. Siden handler om danske film og har omtaler af gamle film og plakater. Har også nye film og andre link, men siden er især et besøg værd for at få genopfrisket danske film gennem tiderne.

www.imdb.com er den internationale film database med oplysninger om alle film og personer fra filmens verden, også det der ikke er nået til Danmark endnu.

www.onfilm.dk dækker både DVD og Film, og har som speciel funktion en mulighed for at du kan oprette et kartotek med dine egne DVD’er.

www.popcorn.dk et dansk filmsite, med informationer om biograffilm, Blu-ray og DVD film. Der er trailers, anmeldelser, nyheder og ofte en konkurrence. Har links til biografers hjemmesider, men ikke direkte repertoiroversigt, Er privat drevet og har eksisteret siden 1998.

www.scope.dk Indeholder omtaler og debatgrupper med anmeldelser af stort alle biograffilm vist i Danmark, Også med skuespiller og andre henvisninger. Kerteminde Kino bruger denne til henvisning fra repertoirefilm.